Om oss

ERFARENHET OCH KOMPETENS

Eriksson Bygg i Gävle har lång och bred erfarenhet inom byggbranschen.


Vi erbjuder entreprenad när det gäller villor, industrier och kommersiella fastigheter mm vilket innebär att du får en tjänst där allt ingår. Då vi är ett väletablerat byggbolag så utför vi både mindre och större byggprojekt i Gävle med omnejd men även över hela Sverige. Vi utför allt förekommande inom bygg till företag, industrier och kommuner. Från ritning till färdigt projekt med en enda kontakt.


ALLT INOM BYGG

Vi tar hand om ditt projekt oavsett om du ska renovera, bygga nytt eller bygga till.


Eriksson Bygg är en Byggmästare i Gävle som utför för allt inom bygg och entreprenad i offentliga rum och byggnader. På företaget finns 15 noggranna och pålitliga snickare med rätt kompetens för att leverera bästa kvalitet i varje projekt oavsett storlek. Vi tar hand om allt från ritning till färdigt resultat, med kompetens och resurser för att leverera ett hållbart resultat med en enda kontakt.


Hållbart byggande med kvalité

Vi har kompetensen och resurserna för att leverera ett hållbart slutresultat av högsta kvalitet som är estetiskt tilltalande.

Byggprocessen säkras från första steg till färdigt utförande. Vi samarbetar med lokalt förankrade skickliga hantverkare (arkitekter, elektriker, vvs-montörer, golvläggare med flera) som håller våra höga kvalitetskrav.